Tervetuloa Sieniatlasleirille Poriin 27.-29.9.2019

Sieniatlasleiri järjestetään Porissa Junnilan leirikeskuksessa. Leirillä keskitytään pääasiassa kääväkkäisiin, mutta helttasieniäkään ei unohdeta. Valittuja kohteita kartoitetaan, lajeja kirjataan muistiin ja näytteitä kerätään myöhempää määritystä varten. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sienistä, voit aloittaa Sieniatlas-harrastuksen tällä leirillä.

Leirin vetäjinä ovat Matti Kulju (kääväkkäät), Teppo Helo (kääväkkäät ym.) ja Mika Toivonen (helttasienet). Kohteina ovat merenrannat ja suistoalueen rantametsät.

Leiri toteutuu, mikäli saamme mukaan vähintään 15 osallistujaa. Majoitus löytyy maksimissaan 48 henkilölle. Majoitus kahden hengen huoneissa, joissa on oma WC ja suihku. Aamupala ja liinavaatteet kuuluvat majoituksen hintaan. Varsinaista muuta valmista ruokailua ei ole, mutta käytössä on yhteinen keittiö, joissa voi laittaa/lämmittää itsellesi ruokaa. Kertakäyttöastioita löytyy, mutta kestävämpiä astioita ei ole, joten tuo mukanasi tarvittavat.

Leirimaksu majoituksineen on 100 euroa. Paikalle voi tulla jo torstaina 26.9 eli leirimaksu kattaa kolme yötä sunnuntaihin saakka, jolloin klo. 12.00 on huoneiden luovutus.
Leirimaksu tulee maksaa etukäteen ja mikäli joudut perumaan osallistumisesi, voit saada maksun takaisin siinä tapauksessa, että peruutus tehdään ennen 26.8.2019, tai jos siitä ei synny meille ylimääräisiä kuluja varattujen huoneiden takia.

Ilmoittautumiset Matti Kuljulle, mielellään sähköpostilla m.kulju@kolumbus.fi. Saat paluupostissa tilinumeron, johon voit maksaa leirimaksun. Maksu tulee suorittaa heti, sillä vasta maksettuasi olet varannut paikkasi. Vahvistus leirin toteutumisesta annetaan viimeistään kuukautta ennen leiriä.

Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat mukaan mahtumisen, kuitenkin viimeistään 26.8.2019.

Sieniatlastapahtumat 2019