Sieniatlastapahtumia – 2021

SEKVENSSIOPPIA sieniatlasaktiiveille!

Osana Sieniatlas-kansalaistiedehanketta alkaa vuoden 2021 loppuun kestävä projekti. Sen aikana opitaan perusasiat sekvensoinnista, kerätään omia näytteitä sekvensoitavaksi sekä opetellaan tulosten käsittelyä, vertailua muihin näytteisiin ja sukupuiden rakentamista.
Ilmoittaudu kurssille 15.7. mennessä!
Sekvenssioppia sieniatlasaktiiveille!

SIENIATLASLEIRI Tervolassa 9.-12.9.2021

Sieniatlasleiri järjestetään Tervolan Louessa Ammattiopisto Lappian toimipisteessä. Leiri on tarkoitettu Sieniatlas-havainnoitsijoille. Leirillä keskitytään kääväkkäisiin ja helttasieniin. Valittuja kohteita kartoitetaan, lajeja kirjataan muistiin ja näytteitä kerätään myöhempää määritystä varten. Leirin vetäjinä toimivat Matti Kulju, Tapio Kekki ja Mika Toivonen.

Järjestetty ohjelma alkaa heti perjantai-aamuna ja toivomme, että paikalle saavutaan torstaina klo 21.00 mennessä. Leiri päättyy sunnuntaina n. klo 15. Ilmoittaudu leirille viimeistään 10.8.2021. Osanottajien määrä on rajoitettu.
Tervetuloa Sieniatlasleirille Tervolaan 9-12.9.2021

SIENIATLASLEIRI Muurlassa 1.-3.10.2021

Sieniatlasleiri järjestetään Muurlan Opistolla Salossa. Leiri on tarkoitettu Sieniatlas-havainnoitsijoille. Leirillä keskitytään helttasieniin. Valittuja kohteita kartoitetaan, lajeja kirjataan muistiin ja näytteitä kerätään myöhempää määritystä varten. Leirin vetäjinä toimivat Kaisa Tervonen ja Mika Toivonen.

Järjestetty ohjelma alkaa perjantaina iltapäivällä. Leiri päättyy sunnuntaina n. klo 15. Ilmoittaudu leirille viimeistään 31.8.2021. Osanottajien määrä on rajoitettu.
Tervetuloa sieniatlasleirille Muurlaan 1-3.10.2021