Tervetuloa Sieniatlasleirille Tervolaan 9-12.9.2021

Sieniatlasleiri järjestetään Tervolan Louessa Ammattiopisto Lappian toimipisteessä. Leiri on tarkoitettu Sieniatlas-havainnoitsijoille. Leirillä keskitytään kääväkkäisiin ja helttasieniin. Valittuja kohteita kartoitetaan, lajeja kirjataan muistiin ja näytteitä kerätään myöhempää määritystä varten. Leirin vetäjinä toimivat Matti Kulju, Tapio Kekki ja Mika Toivonen.

Järjestetty ohjelma alkaa heti perjantai-aamuna ja toivomme, että paikalle saavutaan torstaina 9.9. klo 21.00 mennessä. Leiri päättyy sunnuntaina 12.9. noin klo 15. Leiri toteutuu, mikäli saamme mukaan riittävästi osallistujia eikä korona ei rajoita leirin pitämistä. Leirille mahtuu mukaan n. 30 yöpyvää osallistujaa. Majoitus on kahden hengen solutyyppisissä huoneissa. On mahdollista osallistua, vaikka ei yövy.

Ilmoittautumiset Matti Kuljulle, mielellään sähköpostilla m.kulju@kolumbus.fi. Saat paluupostissa tilinumeron, johon voit maksaa leirimaksun. Maksu tulee suorittaa heti, sillä vasta maksettuasi olet varannut paikkasi. Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat mukaan mahtumisen, kuitenkin viimeistään 10.8.2021.

Tarkemmat ilmoittautumis- ja muut ohjeet (pdf-tiedosto):
Tervola Leiriohjelma 2021 (20.7.2021)

Sieniatlastapahtumat 2021