Tervetuloa Sieniatlasleirille Inarin Riutulan Vasatokkaan 31.8. – 2.9.2018

Sieniatlasleiri järjestetään Inarin Vasatokassa (vasatokka.fi). Leirillä keskitytään sekä kääväkkäisiin että helttasieniin. Valittuja kohteita kartoitetaan, lajeja kirjataan muistiin ja näytteitä kerätään myöhempää määritystä varten. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sienistä, voit aloittaa Sieniatlas-harrastuksen tällä leirillä.

Leirin vetäjinä ovat Matti Kulju (kääväkkäät), Annu Ruotsalainen (helttasienet), Teppo Helo (kääväkkäät ym.) ja Tapio Kekki (helttasienet).

Leiri toteutuu, mikäli saamme mukaan vähintään 15 ruokailuun osallistuvaa henkilöä. Ruokailua ei järjestetä pienemmälle määrälle. Majoitus on varattu 24 henkilölle: 2 kpl pienempiä mökkejä, 6 henkilöä/mökki (mökeissä on makuualkovi kahdelle, vuodesohvat olohuoneessa sekä parvi) sekä Kieppi-huoneisto (kahden ja kolmen hengen huoneita).

Leirimaksu on 85 euroa, joka sisältää yöpymiset (to 30.8 – su 2.9). Se tulee maksaa etukäteen ja mikäli joudut perumaan osallistumisesi, voit saada maksun takaisin vain siinä tapauksessa, että peruutus tehdään ennen 15.7.2018. Ruokailut eivät sisälly leirimaksuun vaan ne tilataan erikseen ja maksetaan paikan päällä ennen pois lähtöä. Mikäli et tarvitse majoitusta etkä ruokailuja, on leiri sinulle maksuton.

Ilmoittautumiset Matti Kuljulle, mielellään sähköpostilla m.kulju@kolumbus.fi. Saat paluupostissa tilinumeron, johon voit maksaa leirimaksun. Maksu tulee suorittaa heti, sillä vasta maksettuasi olet varannut paikkasi. Samalla kysymme mitä ruokailuja valitset, sillä meidän pitää ilmoittaa ne 2 viikkoa etukäteen keittiötä varten. Vahvistus leirin toteutumisesta annetaan viimeistään kuukautta ennen leiriä.

Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat mukaan mahtumisen, kuitenkin viimeistään 15.7.2018.

Lisätietoa kurssista (mm. aikataulu, ruokailujen hinnat) löydät seuraavasta linkistä:
Leiriohjelma Inari 2018.

Esite.