Mikroskopiakurssi Konneveden tutkimusasemalla 9.–11.4.2019

Sieniatlas järjestää 9.–11.4. sienimikroskopiakurssin Konneveden tutkimusasemalla (Sirkkamäentie 220, Konnevesi). Teemana kurssilla on Cortinarius-suvun Phlegmacium -alasuku (tahmaseitikit) sekä Galerina -suku (nääpikät). Kurssi on suunnattu harrastajille joilla on käytössään oma mikroskooppi. Voit tuoda kurssille myös omia näytteitä. Kurssin vetäjänä toimivat Mika Toivonen ja Kaisa Tervonen.

Kurssi alkaa tiistaina klo 9.4. klo 14 ja päättyy torstaina 11.4. klo 17. Kurssin jälkeen 11.–14.4. järjestetään opiskelijoille ja kokeneille harrastajille sienisystematiikan työpaja, jolle kurssilaiset voivat halutessaan samalla ilmoittautua. Työpajassa syvennytään sienimikroskopiaan itsenäisesti sekä opitaan uutta sienilajistosta ja tutkimuksesta esityksiä kuunnellen.

Kurssille mahtuu 8 harrastajaa. Majoitushinnat ovat: 20 € / yö + 10 € (vuodevaatteet + pyyhe, pakolliset). Majoitus on 2-hengen huoneissa. Ruokailujen hinnat: aamiainen 5 €(arkisin) / 6 € (viikonloppuisin), lounas 6 / 8 €, päivällinen 8 / 10 €. Majoitustiloissa on keittiöt omaa ruuanlaittoa varten. Lisätiedot ja ilmoittautumiset kurssille ja työpajaan: kaisa.i.tervonen (at) jyu.fi. Ilmoittautumiset 22.3. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.