Tervetuloa sieniatlasleirille Viialaan 4-6.9.2020

Sieniatlasleiri järjestetään Kumpulan leirikeskuksessa Viialassa. Leiri on tarkoitettu Sieniatlas-havainnoitsijoille. Leirillä keskitytään pääasiassa helttasieniin. Valittuja kohteita kartoitetaan, lajeja kirjataan muistiin ja näytteitä kerätään myöhempää määritystä varten. Leirin vetäjinä toimivat Kaisa Tervonen ja Mika Toivonen.

Leiri järjestetään siitä lähtökohdasta, että epidemia ei ole ohi ja tämä otetaan järjestelyissä huomioon. Leirille on mahdollista osallistua riskejä eri tavoin välttäen. Lähikontakteja tuskin kuitenkaan on täysin mahdollista välttää tai turvaetäisyyksistä kaikissa tilanteissa pitää kiinni. Tämä on syytä ymmärtää, mikäli ilmoittaudut mukaan. Toisaalta osallistuminen edellyttää, että huomioit muut niin, ettet itse ehdoin tahdoin riko annettuja suosituksia.

Majoitus on kahden hengen huoneissa. Leirillä ei järjestetä ruokailuja, joten jokainen aterioi omin neuvoin. Hinta pelkästä yöpymisestä (2 yöstä yhteensä) 30 euroa.

Kohteille liikutaan omilla autoilla. Lähkökohta on, että jokainen, joka tulee paikalle, voi halutessaan liikkua yksin omalla autolla. Mikäli et tule omalla autolla, ota yhteyttä tai neuvottele itsellesi kuski etukäteen. Suositeltavaa on, että huonekunta liikkuu samalla autolla. Liikkuminen kurssin aikana toteutetaan niin, että ei vaihdeta kyytiläisiä autosta toiseen.

Käytössä on työtila, joka rakennetaan hyvin väljäksi. Voit ottaa mikroskoopin mukaan.

Leirille mahtuu mukaan 20 yöpyvää osallistujaa. Ilmoittautumiset Mika Toivoselle sähköpostitse, mijuto@utu.fi. Saat paluupostissa tarkempaa lisätietoa ja tilinumeron, johon voit maksaa leirimaksun (30 euroa). Maksu tulee hoitaa heti, sillä vasta maksettuasi olet varannut paikkasi.

Sieniatlastapahtumat 2020